Regnblomster

Det er min fornemste opgave at skabe den slags tryghed, hvor du kan give slip på det gamle og tage imod det nye.

Rikke

​Hvis nogen sidder med spørgsmål, tvivl, usikkerheder omkring PCOS, eller føler, at de drukner i råd på nettet eller Instagram og ikke længere ved, hvad de skal tro på og nærmest har givet op - så SKRIV til Elody!

 

Jeg kan ikke understrege nok, hvor stor en hjælp, hun har været for mig. Jeg var i forløb hos Elody i foråret 2021, og jeg var så ulykkelig inden, fordi jeg troede at det var min egen skyld, at jeg havde så slemme symptomer på min PCOS.

 

Jeg følte mig fortabt efter læger og gynækologer gang på gang sagde, at det eneste jeg kunne gøre var at tabe mig.

 

Men efter at have talt med Elody, havde jeg en meget bedre forståelse af min PCOS og jeg slap selvbebrejdelsen og skyld.

 

Jeg ved ikke om det er en form for magi, men jeg har haft min menstruation 4 gange i 2021 - det er ikke sket noget år siden jeg fik min første menstruation.

 

Jeg har det så meget bedre efter mit forløb hos Elody. Jeg har den største respekt for hende og hendes projekt.

 

Tak, Elody ❤

Sasha

Tusind tak for det fantastiske forløb jeg havde hos dig! Du har klart gjort mig klogere på min PCOS og hjulpet mig med at arbejde med at spise intuitivt.

 

Efter at have fået stukket “de klassiske PCOS-kostråd” i hånden hos de læger jeg har snakket med, har det krævet en del, at få aflært de ting jeg har vænnet mig til.

 

Det har været rart at have en støtte i dig og vide, at jeg er på rette spor, selvom jeg spiser uden restriktioner. Sikke en lettelse!

 

Derudover har du hjulpet mig med at få sat ord på min frygt for ikke at kunne blive gravid og udfordret mine tanker ift. det, så jeg nu har en større ro omkring det.

 

Jeg kan kun anbefale et forløb hos dig, hvis man vil blive klogere på en vægtneutral tilgang til PCOS!

 

Og så er det jo bare et kæmpe plus, at du er sød og formår at skabe et trygt “rum”, selvom man snakker sammen online.

 

Du har mine varmeste anbefalinger. ​

Det siger mine klienter

Kristina

Du har hjulpet mig meget til at mærke efter både ift. sult og mæthed, men også ift. al det psykiske og de ting jeg har med mig i bagagen.
 

Jeg er blevet mere opmærksom på hvorfor og hvornår jeg overspiser. Jeg er blevet bedre til ikke at ignorere min mæthedsfølelse og ikke mindst min sultfølelse. Jeg er blevet bedre til at mærke efter hvad mine behov er og til at opfylde dem. Jeg er blevet mere kærlig overfor mig selv.

 

Tak for de redskaber du har givet mig og tak for al den omsorg jeg har modtaget. Dit forløb har givet mig mere end et bedre forhold til mad. Jeg har også fået et bedre forhold til mig selv.

Tak ❤

Lone

I forløbet med Elody fik jeg lært, jeg ikke var alene med mine tanker omkring mad, mennesker og alt mulig andet.

 

Jeg lærte at en tanke ikke er farlig hvis man bare er bevist omkring ikke at handle på dem.

 

Jeg har fået mere ro omkring mig selv ❤️ og helt klart mere viden omkring pcos og ryddet ud i forestilling omkring hvad "burde" gøre når man har det.

 

En stor anbefaling herfra!