Hej, jeg er Elody

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Her ud over er jeg certificeret Intuitiv spisningsvejleder og har uddannet mig til at arbejde med en vægtneutral tilgang til behandlingen af PCOS.

 

Jeg tror på, at den bedste forudsætning for at opnå bedring i sine symptomer er at arbejde med både tanker, følelser, overbevisninger og at vide, hvordan vi med en blid tilgang til ernæring kan støtte kroppens egne mekanismer.  

billede 1,2.jpg

Jeg ønsker at formidle viden og vejledning til personer med PCOS ud fra den vægtneutrale tilgang til sundhed. Med Intuitiv Spisning ønsker jeg at vise en vej tilbage til et spisemønster, hvor tillid, næring og nydelse er i fokus. På denne måde kan du slutte fred med dine symptomer og lære, hvordan du kan bruge dem til at opnå mere velvære i dit liv. 

På ernæring og sundhedsuddannelsen har jeg tillært mig en masse forskellig viden om ernæring og kroppens anatomi. 

Der florerer mange myter og idealer i vores kultur i dag, især når det handler om PCOS. Det skaber forvirring og et forstyrret forhold til kost, krop og motion. Med Intuitiv Spisning arbejder vi på at nedbryde denne forvirring og skabe et intuitivt, let og bekymringsfrit forhold til din spisning, din krop og bevægelse. 


Mit formål med at tage uddannelse indenfor ernæring og sundhed var, at blive i stand til at vejlede folk til at finde deres egen personlige måde at opleve sundhed på i deres liv. Det mål har jeg stadig, og netop derfor har jeg valgt at arbejde under det vægtneutrale paradigme, hvor ideen er, at selvomsorg er nøglen til sundhed. Sundhed er mere end blot kost-, motionsvaner og størrelsen på din krop. Sundhed er individuelt og kommer til udtryk på uendeligt mange måder. 

Et liv med PCOS skal ikke være fyldt med restriktioner, løftede pegefingre og dårlig samvittighed.

 

Alle har ret til respekt og selvbestemmelse.